Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Webhosting in Nederland

U wilt een website starten maar weet niet waar te beginnen. De eerste stap is een onderwerp van de website en daarna moet bepaald gaan worden wat u ervoor nodig heeft. Alleen webhosting of een domeinnaam, een complete server, welke software gaat u gebruiken. Hieronder staan een aantal Nederlandse hostingbedrijven die u daarmee kunnen helpen. U registreert hier eenvoudig en snel uw gewenste domeinnaam, webhosting en/of server.

Naar de webwinkel Neostrada

Neostrada

Neostrada.nl is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.
Naar de webwinkel Yourhosting

Yourhosting

Yourhosting is in tien jaar gegroeid tot de grootste shared webhosting provider van Nederland. De helpdesk- en salesafdeling bestaan uit gemotiveerde en professionele medewerkers die gedurende de hele week per e-mail en via de telefoon, antwoord geven op (support)vragen van klanten. Ook ’s avonds en op zaterdag is Yourhosting telefonisch en per e-mail bereikbaar.
Alle websites worden gehost op "state of the art" apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam.