Home Baby en kind Computers en internet Dating Mode en sieraden Reizen en vakanties Alle rubrieken Alle winkels Contact
Onlinewinkeltjes.nl
Alle online winkels op een rij!

Online apotheek en drogist

Online uw apotheek- en drogisterij artikelen bestellen is heel eenvoudig. Vandaag de dag zijn er vele online drogisterije en apotheken te vinden, maar wilt u daar ook echt bestellen. In het overzicht hieronder hebben we voor u een aantal betrouwbare en vaak Nederlandse drogisterijen en apotheken verzameld. Altijd makkelijk bestellen en verzekerd van goede service, bekijk de lijst, bestel en bespaar u een ritje naar de lokale drogisterij.

Drogisterij.net

Drogisterij.net

Drogisterij.net heeft een groot assortiment met 40.000 artikelen; van verzorging, parfum, contactlenzen, afvallen, sport- en fitness, speciale aanbiedingen en ook huishoudelijke producten. Sinds kort zijn de verzendkosten verlaagd naar € 1,99 in NL en € 2,99 in BE. Bij bestellingen boven de 100 euro zijn er geen verzendkosten.
Farmaline

Farmaline

Online apotheek Farmaline.nl is een erkende apotheek, gevestigd in België. Via de website kunt u tal van gezondheidsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen online bestellen en aan huis laten leveren. Het aanbod telt meer dan 15.000 producten en 200 merken. Via de e-apotheek online bestellen is heel eenvoudig. Discretie en snelheid gegarandeerd, 24u op 24u, 7 dagen in de week! Alle bestellingen worden geleverd op het door u gekozen adres.
Koopjesdrogisterij

Koopjesdrogisterij

Al uw drogisterijartikelen voor het hele gezin in één webshop. Voor uzelf, uw partner, uw gezin, uw vriendinnen en ook voor uw dieren! U vindt hier niet alleen bekende merken als Modifast, Weight Care, l’Oreal, dr van der Hoog, Orthica, en Davitamon, maar ook NutraSkin, FaceTrex, New Nordic, Cetaphil huidverzorging, Vitortho multivitamines en wat u ook maar nodig heeft. En dat ook nog eens heel voordelig.

Meer gezondheid en verzorging

Om het overzicht te bewaren is de rubriek gezondheid en verzorging opgesplitst in subrubrieken. Dit om het zoeken voor u eenvoudig te houden.
Bekijk hier alle onderdelen van de rubriek gezondheid en verzorging.

Afvallen | Apotheek en drogist | Lenzen en brillen | Mondverzorging | Parfum en make-up | Scheren en ontharen | Verzorging algemeen | Vitaminen en supplementen | Alles in Gezondheid en verzorging.