Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Alles voor uw auto

Op deze pagina vindt u van alles wat maar te maken heeft met auto's, taxi's, autosport en meer. Of u nu op zoek bent naar nieuwe winter- of zomerbanden voor uw auto, een taxirit naar het vliegveld, u vindt het hier allemaal.

Naar de webwinkel Autobandenmarkt

Autobandenmarkt

Autobandenmarkt is de grootste online bandenhandelaar van Nederland. Het is een onderdeel van het bekende Delticom, Europa's marktleider in dit vakgebied. Delticom beheert in het totaal bijna 200 online shops in meer dan 45 landen. Autobandenmarkt.nl is er daar één van. Het heeft een reusachtig aanbod: meer dan 25.000 verschillende modellen van meer dan 100 verschillende topmerken (zoals BMW, Alfa Romeo en Mercedes).
Naar de webwinkel Banden.nl

Banden.nl

Op www.banden.nl kunt u prijzen vergelijken van vele producten en diensten voor uw auto. Banden en velgen, auto wasbeurten, auto huren, reparatie winkels, auto financiën, auto-deel deals, en zelfs verzekeringen.
Naar de webwinkel Bandenconcurrent

Bandenconcurrent

BandenConcurrent.nl biedt een uniek online shopsysteem. U als klant kunt meeprofiteren van de massa-inkoop korting, terwijl de banden worden gemonteerd bij het montagepunt om de hoek. Hierdoor slaat BandenConcurrent.nl een aantal tussenschakels over, wat zich vertaald in een extreem hoge korting voor de klant. En dit zonder dat lokale service verloren gaat.
Naar de webwinkel Bandenshop

Bandenshop

BandenShop.nl & VelgenShop.nl biedt het grootste online/offline assortiment lichtmetalen velgen, stalen velgen en alle soorten banden. U kunt bij BandenShop.nl & VelgenShop.nl terecht voor motorbanden tot autobanden, of u nu zoekt naar zomerbanden, winterbanden of vier seizoenen banden, BandenShop.nl & VelgenShop.nl bieden 99% van alle merken autobanden aan. Daarnaast biedt Bandenshop.nl ook een assortiment sneeuwkettingen, wieldoppen en poetsmiddelen. Het assortiment auto accessoires bevat meer dan 15.000 artikelen.
Naar de webwinkel Snel een taxi

Snel een taxi

Met sneleentaxi reist u van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en België. Dit boekingsplatform matcht dagelijks vele reizigers met één van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. Via sneleentaxi boekt u dus eenvoudig een taxi naar onder andere festivals, luchthavens, restaurants, een stadion, zakelijk afspraak, hotel of museum.
Naar de webwinkel Tirendo

Tirendo

Tirendo is de online bandenspecialist. Het assortiment bestaat uit meer dan 22.000 producten, waaronder bekende premium merken en betaalbare kwaliteitsbanden. Een breed Europees netwerk van bandengroothandelaars maakt het voor Tirendo mogelijk om banden voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Uitstekende logistiek en betrouwbaarheid zorgen er voor dat het mogelijk is om u te voorzien van diverse banden naar keuze.
Naar de webwinkel Wij kopen autos

Wij kopen autos

Verkoop uw auto eenvoudig online bij wijkopenautos.nl. Met wijkopenautos.nl verkoopt u uw gebruikte auto zonder stress en tegen de beste prijs. Voer gemakkelijk een korte online waardebepaling uit en ontvang in slechts twee minuten een eerste schatting van de waarde van uw auto. Daarna geeft u aanvullende informatie over de uitrusting en conditie van uw auto. Voeg een aantal foto's van de auto toe en ontvang de definitieve verkoopprijs per e-mail. De verkoopprijs blijft 7 dagen geldig, dus u heeft 7 dagen de tijd om te beslissen.