Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Winkelinformatie Bullguard

Internetbeveiliging moet net als water uit de kraan zijn: het moet er altijd zijn. Het is geen luxe die men zich alleen permitteert wanneer het gelegen komt - het is een basisbehoefte in het dagelijkse leven. Stromend water is niet iets waar men zich mee bezig wil houden wanneer het water is aangesloten. Men verwacht simpelweg dat er water tevoorschijn komt wanneer de kraan wordt opengedraaid.

Hetzelfde geldt voor de activiteiten online. Men wil zijn of haar bestanden opslaan, op het internet surfen en webwinkels bezoeken zonder dat zij zich hoeven te verdiepen in de technische kant van hoe alles is verbonden en beveiligd, en zonder bang te hoeven zijn voor ingewikkelde installatie- en onderhoudsprocedures. Men wil gewoon veilig online zijn.

BullGuard.com weet dat. Daarom zijn de kenmerken van onze producten veilig en eenvoudig.

Eenvoudig


De producten van BullGuard.com staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid. BullGuard.com is voortdurend bezig met de vormgeving van de gebruikersinterface en denken daar veel over na, zodat iedereen de software kan installeren zonder te wensen dat hij of zij in computerterminologie was afgestudeerd.

BullGuard.com is een Scandinavisch bedrijf, dat het erfgoed van eenvoud, functionaliteit en elegante vormgeving uiterst serieus neemt. Daarom is de vormgeving logisch, efficiënt en aantrekkelijk.

Veilig


Natuurlijk komt men niet ver met alleen een fraai uiterlijk! Het product moet werken, en het moet goed werken. Dat doet het ook omdat Bullguard.com voortdurend test en controleert.

Om alles samen te vatten: Het werkt, het is gemakkelijk te gebruiken en ziet er goed uit!
Computerbeveiliging is te belangrijk om verwarrend te zijn. Zo simpel is het nu eenmaal.

BullGuard Internet Security 10


BullGuard Internet Security is een complete internetbeveiligingsoplossing die u en uw computer beschermt tegen online gevaren, zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude, hackers, spam, virussen en spyware.

BullGuard Mobile Security 10 voor Smartphones


BullGuard Mobile biedt complete beveiliging tegen virussen, spyware en digitale fraude. Hou uw contacten en agenda veilig wanneer uw mobiel toestel beschadigd of verloren raakt.

Waarom kiezen voor Bullguard


- Bullguard heeft een compleet scala aan beveiligings- en privacyoplossingen voor computer, laptop en telefoon
- Kernantivirus, geavanceerde internetbeveiliging, en premium identiteitsbescherming voor uw pc's, Macs, smartphones en tablets - allemaal in één abonnement
- BullGuard VPN voorziet u van volledige online bescherming
- Op basis van ruim 1.700 beoordelingen van klanten scoort Bullguard een 4.1/5.0
Bedrijfsgegevens Bullguard


BullGuard Benelux BVBA
De Keyserlei 58-60
2018 Antwerpen

Email: mail@bullguard.com
Tel: Niet bekend
Kvk: Niet bekend

Verzendkosten


Niet van toepassing

Bullguard betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal

Bullguard - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Bullguard, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.