Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Winkelinformatie Kuizen.nl

Al ruim 15 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht door MB Safety® uit Barendrecht, een toonaangevende specialist in veiligheidsproducten.

Kluizen.nl verkoopt veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van de producten. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Kluizen.nl biedt de laagste prijs garantie op het gehele assortiment. Kluizen.nl levert alle producten gratis vanaf € 25,- binnen Nederland en België.

Kluizen.nl beschikt over het Thuiswinkelwaarborg. U bent verzekerd van een veilige aankoop. De showroom van Kluizen.nl is 6 dagen per week geopend, hier kunt u terecht wanneer u de kluis of het veiligheidsproduct eerst wilt bekijken voor u het koopt of wanneer u een gedegen advies wilt.

Waarom kiezen voor Kuizen.nl


- Al ruim 20 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten, brandblussers en overige veiligheidsproducten
- Online bestellen kan eenvoudig in de webshop. De producten worden (indien het product voorradig is) binnen 1-2 werkdagen afgeleverd
- Op basis van ruim 900 beoordelingen van klanten scoort Kluizen.nl een 8.9
- Telefonische klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00 uur
Bedrijfsgegevens Kuizen.nl


Kluizen.nl
Zernikestraat 12
2991 XS Barendrecht

Email: kluizen@mbsafety.nl
Tel: 0180 - 555 200
Winkels: Winkeloverzicht
Kvk: 24175171

Verzendkosten


Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €25,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €25,00 dan betaald u een bijdrage van €2,95 voor het verzenden.

Kuizen.nl betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal
Betalen via VISA
Visa
Betalen via Mastercar
Mastercard
Betalen via Maestro
Maestro
Betalen via Paypal
PayPal
Betalen via Mistercash
Mister Cash
Betalen via afterpay
Afterpay
Betalen bij afhalen
Bij afhalen
Betalen via bankoverschrijving
Bankoverschrijving

Kuizen.nl - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Kuizen.nl, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.