Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Winkelinformatie Neostrada

Neostrada.nl is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

Beste service


Neostrada.nl is niet alleen de goedkoopste aanbieder in de markt, maar beschikt ook over de hoogste kwaliteit. De beste service, met zeer gunstige voorwaarden. Alles gaat bij Neostrada.nl real-time! Met 1 klik een eigen forum of weblog. Ook biedt neostrada.nl goede begeleiding/uitleg (bijv. bij een informatie product).

Betrouwbare webhosting


Bijna 8 jaar geleden begonnen en nu een van de snelst groeiende en grootste hostingproviders van Nederland. Optimale betrouwbare all-in pakketten voor de allerlaagste prijs. Het doel was om de goedkoopste webhoster van Nederland te zijn, maar dan met de hoogste graad van service en beschikbaarheid van de websites. Neostrada.nl hanteert deze doelstelling nu nog steeds! Dat deze formule succesvol was blijkt wel uit ons klanten bestand. Op dit moment worden er meer dan 20.000 klanten gehost met een totaal van 30.000 websites.

Waarom kiezen voor Neostrada


- Goedkope Webhosting en Domeinnaam registratie
- Binnen enkele minuten online met de perfecte domeinnaam
- Uitstekende en snelle service en support altijd goed bereikbaar
- Op basis van ruim 400 beoordelingen van klanten scoort Neostrada een 9.4
Bedrijfsgegevens Neostrada


Neostrada
Reaalhof 64
8232 VS Lelystad

Email: support@neostrada.nl
Tel: Niet bekend
Kvk: 50033425

Verzendkosten


Niet van toepassing

Neostrada betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal
Betalen via Paypal
PayPal
Betalen via Mistercash
Mister Cash
Betalen via Giropay
Giropay

Neostrada - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Neostrada, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.