Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Winkelinformatie Uw Zorgspecialist

Uw-zorgspecialist.nl is een specialistische webshop in hulpmiddelen. Uw-zorgspecialist.nl levert hulpmiddelen aan consumenten en zorgspecialisten in Nederland en België. In de webshop worden consumenten, zorgspecialisten en leverancier bij elkaar gebracht als een platform waardoor lage prijzen, korte levertijden en veel service geboden kan worden. Uw-zorgspecialist.nl voorziet zijn bezoekers van veel informatie, advies en klantenservice. Dit is terug te zien in de uitgebreiden producten omschrijvingen, filters en de live chatfunctie naast het telefoon team.

U kunt hier terecht voor producten zoals bijvoorbeeld: Aangepaste pennen, Aankleedstokken, Bandages, Bekers, Borden, Douche en badmatten, Badopstapjes, Badplanken, Bedverhogers, bloeddrukmeters, Boekenstandaard, Elleboogbrace, Bedbeugels, Bedtafels Bordspellen, Douchekrukken, Douchestoelen, Sta-op-hulpmiddelen en vele andere.

Waarom kiezen voor Uw Zorgspecialist


- Bij Uw-zorgspecialist.nl vindt u een uitgebreid assortiment hulpmiddellen o.a.: Rollator, wandelstokken, bestek, krukken, borden en transferhulp
- Op basis van ruim 1.350 beoordelingen van klanten scoort Uw Zorgspecialist een 8.8
- Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en acties
- Telefonische klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur
Bedrijfsgegevens Uw Zorgspecialist


Uw zorgspecialist
Baarzenstraat 21
5262 GD Vught

Email: info@uw-zorgspecialist.nl
Tel: 073 - 369 03 04
Kvk: 51722178

Verzendkosten


Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €50,00 dan betaald u een bijdrage van €7,96 voor het verzenden.

Uw Zorgspecialist betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal
Betalen via VISA
Visa
Betalen via Mastercar
Mastercard
Betalen via Maestro
Maestro
Betalen via Paypal
PayPal
Betalen via bankoverschrijving
Bankoverschrijving

Uw Zorgspecialist - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Uw Zorgspecialist, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.