Home Alle rubrieken Winkeloverzicht Contact

Winkelinformatie Voordeligwitgoed

Voordeligwitgoed.nl biedt verschillende soorten witgoed aan voor zeer voordelige prijzen! Het aanbod keukenapparatuur bestaat o.a. uit: afzuigkappen, koelkasten, magnetrons en vriezers. Bij Voordeligwitgoed.nl worden restpartijen tegen spotprijzen verkocht en kunnen op de website verschillende producten met elkaar worden vergeleken.

Voordeligwitgoed.nl heeft een eigen bezorgservice, scherpe prijzen en biedt een volledige garantie. Er zijn verschillende A-merken in de aanbieding zoals : Bosch, AEG, Zanussi, Baumatic en Siemens. Maar ook minder bekende merken kunt die hier zeker niet voor onder doen: Fagor, Smeg en Teka. Dus voor een groot aanbod wasmachines, wasdrogers, friteuses, stofzuigers en koffiezetapparaten gaat u naar Voordeligwitgoed.nl

Waarom kiezen voor Voordeligwitgoed


- Bij Voordelig witgoed koopt u voordelig al uw witgoed online
- Gunstige prijzen vanwege partijhandel en restpartijen
Bedrijfsgegevens Voordeligwitgoed


Voordelig Witgoed
Lindenlaan 12a
5381 GK Vinkel

Email: info@voordeligwitgoed.nl
Tel: 073-532 0 393
Kvk: 17249509

Verzendkosten


Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €500,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €500,00 dan betaald u een afhankelijk van de afstand een bijdrage van €15,00 tot €50,00 voor het verzenden.

Voordeligwitgoed betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal
Betalen via Mistercash
Mister Cash

Voordeligwitgoed Socials

Voordeligwitgoed - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Voordeligwitgoed, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.